Kwaliteit van brood verbeterd spectaculair!

Brood Hein Raat

Biovic laat bij de bakkers opnieuw zien, dat daar waar haar techniek ingezet wordt, de energiewaardes spectaculair stijgen. De Boviswaarden worden ongeveer 4,5 a 5 keer zo hoog. De energie waardes van het brood worden dubbel t.o.v. de oorspronkelijke waardes. Doordat het brood beter van kwaliteit is, worden de voedingsmiddelen makkelijker vrijgegeven en is het effect van de mineralen en vitamines drie keer beter dan voor de behandeling door Biovic.

Effect op brood

Natuurlijk zijn de metingen relatief en zijn ze in elke situatie iets anders, maar de verschillen zijn zo groot, dat wij met trots kunnen vertellen aan alle bakkers van Nederland: Biovic helpt U de kwaliteit van uw brood spectaculair te verbeteren! Dit geldt zowel voor de bakkers met gewoon brood en met biologisch brood. De Boviswaarde van biologisch brood is ongeveer 50% hoger dan van niet biologisch brood.

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met onze techniek, referenties zijn op te vragen en metingen zijn verricht door onafhankelijk bureau. Heeft u interesse laat het ons weten: info@biovic.nl of bel even met Lourens Kalverdijk  06-53785687.

Advertenties

Een Reactie op “Kwaliteit van brood verbeterd spectaculair!

  1. Bakkerij Raat, met vestigingen in Medemblik, Hoorn en Alkmaar, maakt het lekkerste streekproduct van Noord-Holland, aldus NCRV programma Plein 5. Dit bevestigt nogmaals, de positieve werking die er uitgaat van de Biovic techniek, ook op smaak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s