Laan Flora Facilities

Specialist op het gebied van koeling en preparatie van bloembollen, met name van leliebollen. De activiteiten zijn het klaarmaken, het export schoonspoelen, inpakken en opslag.

Laan levert al jaren topproducten af aan zijn klanten, het bedrijf bestaat sinds 1961. Laan dacht dat zij het al erg goed deden, maar sinds de samenwerking met Biovic, heeft Laan een duidelijke plus gezien in zijn bollen. Beter werd best bij Laan.

Uitspraken van de heren Laan:

 “Om de promotie van de Nederlandse bollen en bolgewassen duurzaam te ondersteunen in de gehele markt is een bijdrage van de Biovic techniek in de behandeling van deze producten onmisbaar.”

“Het versterkt merkbaar de kwaliteit van deze producten en drukt significant de hoeveelheid “gangbare middelen.”

“Wij spreken uit 8 jaar ervaring met deze techniek, waarin diverse testen op kleine schaal en praktische reacties van ongeveer 1.000 ha totaal behandeld materiaal.”

Biovic behandeld vele geledingen van het bedrijfsproces: o.a. het spoelwater wordt behandeld. Dit leidt tot efficiënter spoelen, d.w.z. minder tijd en minder water. Vermindering van de chemie en daarmee een kostenbesparing. Biovic laat zien dat het met minder chemie mogelijk is om goede resultaten te scoren in de bewaring.

Onze Lelies waren best, maar zijn met Biovic beter!

Onze Lelies waren best, maar zijn met Biovic beter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s